Mayon & Mayuro scherp geprijsd is Senso-leer

  De stijlvolle comfortbank Mayon en Mayuro fauteuil van Leolux zijn nu extra aantrekkelijk. Kies voor een van de vele kleuren Senso-leer, en profiteer van een uiterst scherpe actieprijs! Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden en stel je ideale Mayon bank of Mayuro fauteuil samen.

  Mayon bank
  Lijnen van verfijning die vorm geven aan subliem comfort, dat is de gedachte achter het ontwerp van Mayon. Mayon kent een uitgekiend design. Geef je ogen de kost en volg de golvende lijnen van de rug via de armen tot in de verfijnde voetjes. Subtiel tot in de puntjes. Al sinds de introductie in 2013 is dit model bijzonder geliefd vanwege de ingetogen vormgeving en het verrassend actieve comfort. Mayon is absoluut het ontdekken waard.

  Mayuro fauteuil
  De vormen van het Mayon-programma zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De mee-verende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort. De mooie stoffeeraccenten, de losse stoffering en de speciaal ontworpen voetjes maken van Mayuro een verrijking voor elk eigentijds interieur.

  ► Deze actie is geldig van dinsdag 1 november 2022 t/m vrijdag 31 maart 2023.

  Actievoorwaarden:

  • De actie start op 1 november en loopt t/m 31 maart 2023;
  • De actie is geldig voor de Mayon bank en Mayuro fauteuil in leersoort Senso;
  • Exclusief afwijkende pootopties of coupontoeslag.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn