Pode actie | Vorm je voordeel met Spot & Sparkle

  Met Spot en Sparkle van Pode heb je alle mogelijkheden om jouw perfecte designfauteuil te creëren. Voor het mooie Fusion-leer en de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs. Beide materialen kun je natuurlijk ook combineren. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden en stel jouw ideale Spot of Sparkle samen.

  Spot One & Two fauteuil
  Spot is er in een lage (One) en een hoge (Two) variant, met optioneel een mooi hoofdkussentje voor extra comfort. De binnen- en buitenkant kun je apart van elkaar laten bekleden. Daarnaast heb je bij elke uitvoering de keuze voor een eikenhouten of aluminium voet. De poef is speciaal voor Spot ontwikkeld waarbij je twee typen bekledingen kunt combineren.

  Sparkle One & Two fauteuil
  Sparkle is een heerlijk moderne draaifauteuil met een krachtige retro-uitstraling. Ook de Sparkle fauteuil heeft twee gedaantes: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Alle twee hebben ze dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

  ► Deze actie is geldig van dinsdag 1 november 2022 t/m vrijdag 31 maart 2023.

  Actievoorwaarden:

  • De actie start op 1 november en loopt t/m 31 maart 2023;
  • De actie is geldig voor de Spot en Sparkle fauteuils in de stof Steelcut Trio, leersoort Fusion of een combinatie van beide;
  • De bijbehorende poef is eveneens scherp geprijsd;
  • Exclusief afwijkende pootopties of coupontoeslag.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn