Arco

  Het design merk Arco kenmerkt zich op het gebied van eigentijdse, ingetogen vormgeving met aandacht voor bijzondere details. In haar visie heeft Arco als belangrijkste aspecten duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze opgenomen. Meubelen van Arco zijn een combinatie van moderne en ambachtelijke technieken en worden vervaardigd met een zo verantwoord mogelijk materiaalgebruik. Zo bent u jarenlang verzekerd van de hoogste kwaliteit en de mooiste vormgeving!

  De prachtige Arco Close collectie, Slim tafel en Frame stoelen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse klassiek moderne designwereld. Bekijk de hele collectie van Arco op onze website! Kunt u een artikel niet terugvinden op de pagina? Neem dan gerust contact met ons op!

  36 gevonden artikelen

  36 gevonden artikelen

  Het beroemde minimalistische karakter is terug te vinden in alle Arco tafels, Arco stoelen en Arco kasten. Neem bijvoorbeeld de toppers: Arco Frame stoel, Arco Extenso II tafel, Arco Slim tafel, Arco Essenza tafel en Arco Base tafel. In de visie van Arco staat aandacht voorop. Dat begint bij het hout dat de basis vormt van elk ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt men het mooiste beuken, ahorn, eiken en kersen. Hout dat om aanraking vraagt. In de helderheid van de vormgeving spitst de aandacht zich toe op spanningsvolle verbindingen en betekenisvolle contrasten. In een wereld van trends van de dag gelooft Arco in keuzes van individuen. Elk meubel wordt op bestelling geproduceerd in de houtsoort, de kleur en lakafwerking die je verkiest. Zo krijgt elk meubel zijn eigen gezicht, zijn eigen verhaal.

  De tafels, stoelen, kasten en banken van het label hebben allemaal één ding gemeen: hun eigentijdse, sobere vormgeving met hier en daar een bijzonder detail. De gebruiker staat altijd voorop. Zijn of haar wensen zijn door de grote keuze aan verschillende maten, uitvoeringen en materialen individueel aan te passen.

  Inmiddels heeft het label meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van meubelen. Alle design objecten worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Winterswijk. Innovatie met aandacht voor de mens en zijn (leef)omgeving ziet Arco als een tweede natuur.

  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Neem hiervoor contact met ons op.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn