Auping matrassen

  Hoe energiek wordt u 's ochtends wakker?

  Wist u dat u een derde van uw leven in bed doorbrengt? Het is dan ook ontzettend belangrijk dat u goed slaapt. En daar helpen de vernieuwde Auping matrassen u een handje bij. De matrassen ondersteunen uw lichaam op alle nodige plekken. Door een betere nachtrust, zult u zich de volgende dag fitter en energieker voelen. 

  11 gevonden artikelen

  11 gevonden artikelen

  Auping matrassen

  • Gemakkelijk draaien zonder wakker te worden door de unieke dynamische pocketveren die het hart vormen van iedere Auping matras.
  • Een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid door de duurzame natuurlatex comfortlagen.
  • Auping matrassen ventileren optimaal en bieden de juiste ondersteuning.
  • Het keren van uw Auping matras is niet nodig!
  • Probeer ze gerust uit in onze winkels in Blerick (Venlo), Sittard of Heerlen!


  Auping Vivo

  Vivo matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De matras heeft een speciaal schouderstuk voor extra ondersteuning. De kern bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 24 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Vivo matras.

  Auping Maestro


  Maestro matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 22 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Maestro matras.

  Auping Cresto


  Cresto matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 20 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Cresto matras.

  Auping Adagio


  Auping Adagio matras is leverbaar met een een gebreide tijk. De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 20 cm.

  Auping Inizio


  De Auping Inizio matras is leverbaar met een gebreide tijk. De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte:18 cm.

  Een goede matras hoef je niet om te keren
  Auping matrassen worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Doordat de bovenkant van een Auping matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoef je een Auping matras niet om te keren.

  Wel of geen topmatras (topper)?
  Een topmatras is een dunne matras die je bovenop je gewone matras legt. Behalve dat een topmatras de gewone matras beschermt, (in combinatie met een gestoffeerde matras) eenvoudig op te maken is en twee losse matrassen tot één geheel maakt, biedt het extra comfort.

  Auping matrassen uit voorraad leverbaar
  Wij hebben vaak diverse soorten Auping matrassen op voorraad. Hierdoor kunnen wij de door u gekozen Auping matras snel leveren en hoeft u niet onnodig lang te wachten. Wij hebben vaak de maten 90x200 en 90x210 uit voorraad leverbaar. Vraag naar onze mogelijkheden en Auping aanbiedingen.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn