Avek

  Avek | Kwaliteitsbedden sinds 1927

  Het merk Avek staat bekend om het vakmanschap in ruimtebesparende bedden, boxspring bedden, matrassen en bedbodems. Het motto van oprichter Roel Kok is nog steeds een belangrijk uitgangspunt: Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maken dat de Avek bedden, matrassen en boxsprings zich onderscheiden van vele andere merken in de markt.

  Avek maakt de keuze om uitsluitend hoogwaardige materialen te gebruiken zoals bijvoorbeeld thermisch geharde pocketveringen in boxsprings en matrassen. Deze keuze waarborgt de duurzaamheid en het comfort van de Avek bedden. De boxsprings hebben een prominente plaats in het assortiment met de drie verschillende programma's. Het royale drie-laags comfort van deze bedden, bestaande uit boxspring, matras en topmatras, zorgt voor een zeer weldadige slaapervaring. De Noflik boxspring, naar een ontwerp van Hans Daalder, vormt met zijn bijzondere design en samenstelling de top in het Avek boxspring assortiment. Noflik is het Friese woord voor 'aangenaam, prettig' en is geïnspireerd op de rust van het Friese land.

  Boxspring 1927 is de jubileum boxspring: een complete boxspring met een zeer aangename prijsstelling, speciaal geïntroduceerd vanwege het jubileum van Avek! Geheel nieuw is Boxspring Simmer. De Simmer heeft een geïntegreerde spiraalbodem en combineert een hoog comfort met een zeer goede ventilatie. Een keuze voor een nieuw bed maakt u niet elke dag, maar of het nu gaat om een luxe boxsprig, een verstelbare spiraalbodem of een comfortabele matras: Avek heeft een ruime keus!

  17 gevonden artikelen

  17 gevonden artikelen
  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn