B&B Italia Papilio stoel

De Papilio stoel is een échte klassieker uit de B&B Italia Papilio collectie

  • De vorm van de stoel doet denken aan een vlinder
  • In vele verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Kijk ook eens voor de andere meubelen uit de Papilio-collectie voor een compleet op elkaar afgestemde inrichting
  • Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op

€ 979,00
Vanaf € 979,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Papilio stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Papilio stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een comfortabele stoel met een fraai design. De ontwerper heeft bij het maken van deze collectie zich laten inspireren door de vlinder. De naam verklapt het eigenlijk al; 'Papilio' dat Latijn is voor vlinder. Maak kennis met de Papilio stoel van B&B Italia.

De veelzijdigheid van de B&B Italia Papilio stoel

De ontwerper Naoto Fukasawa heeft met de Papilio collectie van B&B Italia een mooie serie zitmeubelen en bedden gemaakt die geinspireerd zijn op de vlinder. Dit is bij deze stoel terug te zien in de onder andere de vorm van de rugleuning, die bovenaan breder is waardoor deze lijkt op openslaande vleugels. Een retro design met een zachte, ronde afwerking waardoor u op diverse manieren kunt genieten van het comfort.

Bijzonder aan dit B&B Italia Papilio stoel is het polyurethane schuim waaruit deze is vervaardigd, waardoor het comfort en de kwaliteit erg hoog zijn. De stoel is verkrijgbaar in vele afmetingen.

De complete collectie

De collectie bestaat uit een 'familie' fauteuils, banken, voetenbanken, eetstoelen en bedden en bestaan onder de volgende namen: Papilio, Grande Papilio, Love Papilio, Piccola Papilio, Mini Papilio en Papilio Shell. De collectie is verkrijgbaar in vele verschillende stof- en leersoorten van B&B Italia.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Artikelnummer273138
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^