B&B Italia Eda-Mame bank

De B&B Italia Eda-Mame bank heeft een organische vorm geïnspireerd op een sojaboon

  • Een samensmelting van een stoel, fauteuil en poef
  • Een absolute blikvanger in het interieur
  • Ook zeer geschikt voor publieke omgevingen
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 6.287,00
Vanaf € 6.287,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Eda-Mame bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Eda-Mame bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Piero Lissoni, 2018

De B&B Italia Eda-Mame bank heeft een bijzondere, organische vorm geïnspireerd op een sojaboon. De Eda-Mame is een samensmelting van een stoel, fauteuil en poef. Door deze veelzijdigheid past de bank ook goed in publieke omgevingen, zoals hotellobby’s. De Eda-Mame bank is een blikvanger in het interieur.

De bank Eda-Mame zelf samenstellen
De bank is gemaakt van gegoten schuim en gestoffeerd in een stretchstof met een lichte stiksel. Hierbij heeft u de keuze uit diverse kleuren. De poten hebben een tinachtige lakafwerking. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale B&B Italia Eda-Mame bank samen te stellen!

Afmetingen (BxHxD)
247 x 77 x 109 cm

Artikelnummer306050
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^