Cassina 675 Maralunga bank

Eén van de toppers uit de collectie van Cassina; de Maralunga bank.

  • Eén van de bestsellers onder de Italiaanse designbanken
  • Een heerlijk comfort door de verstelbare hoofdsteunen
  • In twee- en driezitsbank verkrijgbaar elk in twee verschillende maten
  • De Cassina Maralunga bank is direct uit voorraad leverbaar in zwart leer

€ 0,00
Vanaf € 5.590,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 675 Maralunga bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Comfort verschijnt in een groot ontwerp met de bestseller onder de banken van Cassina; de Maralunga.

Het design van de Cassina Maralunga bank

Dat grote banken ook comfortabel kunnen zijn, bewijst de Maralunga van Cassina. Het verhaal achter deze bank gaat dat Cesare Cassina met zijn vuist sloeg in het prototype dat Magistretti ontworpen had. Hij was niet tevreden over het comfort. Vervolgens brak hij de rug van de bank en daar was het uiteindelijke design. De Cassina Maralunga bank is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekenste Italiaanse designbanken.

De Maralunga van Cassina is verkrijgbaar in verschillende stof- en leercategorieën. Vico Magistretti heeft van de Cassina Maralunga een fauteuil, een twee- en driezitsbank ontworpen. Hij heeft de twee- en driezitsbanken ieder voorzien van twee afmetingen.

Afmetingen in cm (breedte):

  • Tweezitsbank: 166 en 190
  • Driezitsbank: 238 en 272

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Artikelnummer268342
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^