Fritz Hansen Lissoni PL112 bank

De elegante Lissoni bank van Fritz Hansen

  • Comfortabel bankstel met een extra grote zitting
  • Modern design
  • Verkrijgbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank
  • Naar wens samen te stellen

€ 5.971,00
Vanaf € 5.971,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Lissoni PL112 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Piero Lissoni (2006)

Lissoni is een moderne bank met verfijnde details. Kenmerkend zijn de strakke lijnen en interessante vormen die terugkomen in dit bankstel. De armleuningen lopen op een bijzondere manier af. Het strakke onderstel is gemaakt van staal en kan afgewerkt worden met een poedercoating.

Dit prachtige zitmeubel is een eyecatcher in ieder interieur. De bank heeft een diepere en bredere zitting dan men gewend is. Lissoni is verkrijgbaar als 2-zitsbank of 3-zitsbank en is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten.

Artikelnummer327672
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

^