Havee Cloak Stone bank

Een prachtige designbank die je interieur tot een hoger niveau brengt: de Stone bank

  • Een luchtig en modern ontwerp van Hans Daalder
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Stel naar wens samen

€ 2.787,00
Vanaf € 2.787,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Havee Cloak Stone bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een bank met een zwevende rug en armleggers. De Stone van Cloak heeft een strak en modern ontwerp. De elementen van de bank lijken door de constructie te zweven, maar worden echter door de poten met elkaar verbonden. Het unieke concept van de Stone bank is afkomstig van Hans Daalder. In samenwerking met Havee meubelen bracht hij Stone tot leven.

De bank is verkrijgbaar als 2-, 2,5-, 3- en 3,5-zitsbank verkrijgbaar en is uitvoerbaar in diverse prachtige stof en ledersoorten.

Artikelnummer330769
Havee

Havee

Het Nederlandse familiebedrijf Havee Meubelen produceert hoogwaardige meubelen voor ieder interieur. Herman Velhuizen Sr. begon in 1956 met het ontwerpen van fauteuils en voetenbankjes. Door de jaren heen hebben verschillende generaties van de familie unieke designmeubelen met passie ontworpen.

^