Label Teddy bank

De heerlijk zachte Teddy bank van Label!

  • Geeft een huiselijke en luxeuze sfeer
  • Zacht en stevig zitcomfort om in weg te zakken
  • Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten
  • Trendy design van Gerard van den Berg

€ 2.355,00
Vanaf € 2.355,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Teddy bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Teddy bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Gerard van den Berg

De Teddy bank van Label heeft zijn naam te danken aan zijn heerlijk zachte zitcomfort. De bank heeft een warme en luxe uitstraling en maakt uw interieur gezellig. Ontwerper Gerard van den Berg heeft vanuit de klassieke sofa een design bedacht die zachtheid en comfort uitstraalt.

De Teddy komt in verschillende stof- en ledersoorten in allerlei kleuren. Onder deze bekleding bevindt zich een zachte, maar stevige schuimlaag die ervoor zorgt dat de bank zijn aangename zitcomfort behoudt. De Teddy nodigt men uit om helemaal in weg te zakken.

De bank is verkrijgbaar als 2-, 2,5- en 3-zitsbank met een bijpassende poef.

Artikelnummer325353
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^