Ligne Roset Bonnie bank

De prachtige en opvallende Bonnie bank van Ligne Roset is verkrijgbaar bij Berden Wonen!

  • Een mooie heruitgave geïnspireerd op echte collectorsitems
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen & bekledingen
  • Een geweldig comfort door de ergonomische vorm
  • Vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan!

€ 4.621,00
Vanaf € 4.621,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ligne Roset Bonnie bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Pierre Paulin

Ligne Roset was in staat om aan de heruitgave van de Bonnie zitmeubelen te werken met behulp van een echt collectorsitem, een van de weinige zeer zeldzame voorbeelden die bestonden: modellen 500 en 500/2 uit 1975.

De opvallende Ligne Roset Bonnie bank

Vanaf het begin waren de Bonnie zitmeubelen opvallend in termen van comfort, zowel visueel als echt, en fel ingesloten door de lijnen van het menselijk lichaam. De Bonnie bank is tegelijkertijd uiterst comfortabel en ook slank.

Wenst u een scherpe offerte voor de uitvoering van uw voorkeur of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer316354
Ligne Roset

Ligne Roset

Ligne Roset is een Frans merk opgericht in 1860. Inmiddels is het merk hét symbool van een luxe en elegante levensstijl. Waar zij in het begin vooral de focus legde op meubilair voor de overheid, zijn zij zich later gaan richten op de particuliere verkoop. De collectie bestaat uit meubelen, accessoires, verlichting en tapijten.

^