Riva 1920 Molletta bank

De Molletta bench is de veelzijdige bank van Riva 1920 die toegepast kan worden in diverse ruimtes!

  • Deze speelse bank heeft de vorm van een wasknijper
  • In 3 maten verkrijgbaar: Mollettina, Molletta Medium en Molletta
  • Vervaardigd uit een blok ceder hout
  • Informeer naar de mogelijkheden en onze prijs!

€ 2.860,00
Vanaf € 2.860,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Riva 1920 Molletta bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Baldessari & Baldessari

Deze grote wasknijper van Riva 1920, te gebruiken als bank, is vervaardigd uit een enkel blok aromatisch ceder hout en heeft de naam: Molletta. Het gebeeldhouwde ontwerp beschikt over een expirimentele uitstraling van de klassieke off-scale benadering van Pop Art. De producten zijn gemaakt van volledig natuurlijk hout en met de hand afgewerkt en zonder toevoeging van enige behandeling. Bewegingen, scheuren en veranderingen in het uiterlijk van het hout geven een karakteristieke look en zijn het gevolg van de natuurlijke nederzetting en diverse omgevingsomstandigheden.

De opties van de Riva 1920 Molletta bench

De Molletta is verkrijgbaar in 3 formaten en 4 types ceder hout, namelijk:

  • cedarwood
  • cedar contract finish
  • cedar sanded
  • cedar vulcano
  • Afmetingen: Mollettina, Molletta Medium en Molletta

De metalen "veer" is uitvoerbaar in diverse RAL-kleuren. Heeft u reeds een favoriet? Neem dan vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte! Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u onze interieuradviseurs bereiken, telefonisch of per mail.

Artikelnummer318945
Riva 1920

Riva 1920

Riva 1920 is een Italiaans designmerk dat prachtige, massief houten meubelen maakt. Dit doen ze op traditionele en innovatieve wijze, volgens het nieuwe concept van ‘ecologische meubelen’. Ze maken uitsluitend gebruik van duurzaam hout. Omdat veel ontwerpers achter dit concept staan, zijn zij een samenwerking aangegaan met Riva 1920.

Baldessari & Baldessari

Baldessari & Baldessari

Baldessari & Baldessari is een architectuur- en ontwerpstudio gevestigd in Milaan. De studio is opgericht door Giulio, Paolo and Michela Baldessari en is actief op het gebied van (interieur)architectuur, industriële en visuele vormgeving. Een bekend meubelmerk waar de studio voor ontwerpt is Riva 1920.

^