Artifort C683 bank

De C683 is een bank met een eenvoudig en tijdloos design!

  • Tijdloos design
  • Hoog zitcomfort
  • Extra dikke kussens
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 3.089,00
Vanaf € 3.089,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort C683 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort C683 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De C683 bank kenmerkt zich door zijn ingetogen eenvoud. Door het eenvoudige design past deze bank in vrijwel ieder interieur. De bank is ontworpen door Kho Liang Ie in de jaren zestig. De romp is gemaakt van geperst beukenhout met vormschuim op een metalen onderstel. Het rug- en zitkussen met lange horizontale inkepingen is één geheel en ligt er los op. Door de dikke zachte kussens en het bijzondere ontwerp heeft de C683 een hoog zitcomfort. De bank is leverbaar in twee modellen; De C683 met lange banen en de C684 met gecapitonneerde kussens. Beide modellen zijn beschikbaar als 2,5-zits en als 3-zits.

De bank C683 zelf samenstellen

De C683 kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren, waardoor u de bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De bank is leverbaar in twee modellen en twee formaten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte)
2,5-zits bank: 155 cm
3-zits bank: 185 cm

Artikelnummer288701
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^