Bert Plantagie Renio bank

  • Nieuw in de collectie van Bert Plantagie
  • Verkrijgbaar in stof en leder
  • Heerlijk comfort

€ 2.718,00
Vanaf € 2.718,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Renio bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Renio bank is een nieuwe toevoeging aan de collectie van Bert Plantagie. Het design straalte warmte en comfort uit, door zijn doorlopende armleuning die de zit- en rugkussens lijkt te omarmen.

Gaat u voor een stoere, lederen uitvoering of kiest u voor een stoffen bekleding om gezelligheid te creëren? Met deze bank kan het allemaal!

Afmetingen:
Breedtes: 195, 215 of 235 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 55 cm

Artikelnummer313600
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^