Montèl Icon 3-zitsbank groen/beige

De Icon bank van Montèl is een stijlvolle en praktische meubeloplossing!

  • Strak en eigentijds ontwerp
  • Trendy ronde vormen
  • Naar wens samen te stellen
  • Naar wens uit te breiden met divan

€ 1.599,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Icon 3-zitsbank groen/beige
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Montèl Icon 3-zitsbank is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De Icon is naar eigen wens samen te stellen, je kunt zowel opstelling, formaat als kleur en bekleding aanpassen.

Wat de bank echt speciaal maakt zijn toch zijn prachte ronde vormen, die passen bij de nieuwste woontrend van deze tijd. De afgebeelde uitvoering heeft een warme groen-ivoren tint en superluxe uitstraling.

De Icon is voorzien van koudschuimvulling: dit zit bijzonder comfortabel en veert licht. We raden je wél aan om even te gaan proefzitten!

Afmetingen (zoals afgebeeld, in cm):

-Totaal (BxHxD) 226x87x99

-Zitdiepte 58

-Zithoogte 44

- Rughoogte 43

Artikelnummer338931
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^