de Sede DS-48 chaise longue

De Sede DS-48 chaise longue, ontworpen door Gordon Guillaumier

  • Extravagante details
  • Esthetisch aantrekkelijke lijnen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 6.720,00
Vanaf € 6.720,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-48 chaise longue
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De DS-48 chaise longue van de Sede, ontworpen door Gordon Guillaumier

Hoewel deze chaise longue er in eerste instantie minimalistisch uitziet, worden op het tweede en derde gezicht schitterende details onthuld. Geen onnodige versiering, de bank straalt gezelligheid en comfort uit. Kenmerkend met zijn gestikte leer is het een echte klassieker.

Poten zijn verkrijgbaar in hout of chroom en het leer in diverse leersoorten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer330912
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^