Flexform Magi chaise longue

De Magi chaise longue van Flexform past perfect in iedere woonruimte!

  • Een eerbetoon aan de Magister-bank
  • Wederom ontworpen door Antonio Citterio
  • Een prachtig Italiaans design
  • Minimalistisch ontwerp voor ieders wils!

€ 6.398,00
Vanaf € 6.398,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Magi chaise longue
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Magi chaise longue

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Antonio Citterio, 2014

Wederom een prachtig ontwerp van Antonio Citterio, de Magi chaise longue is een eerbetoon aan de Magister bank. De gewatteerde zitting van deze elegante chaise longue kenmerkt zich met het gecapitonneerde stof of leer. Voor een geheel klassieke look is er een bijpassende kussenrol beschikbaar.

Neem voor meer informatie over deze chaise longue contact op met onze verkoop afdeling, zij helpen je graag verder!

Artikelnummer274180
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^