Arco Essenza Bench bank

De Arco Essenza Bench is een prachtig houten eetkamerbank die uw eethoek een knusse uitstraling geeft!

€ 1.755,00
Vanaf € 1.755,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Essenza Bench bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Arco Essenza Bench is in 2017 toegevoegd aan de collectie van Arco. De bank past perfect bij de Arco Essenza tafel, die Van Ast in 1999 al ontwierp. De bank is verkrijgbaar in massief eiken- of notenhout. Wanneer u wat meer zitcomfort wilt, kunt u een zitkussen toevoegen en dit bekleden met verschillende stof- en leersoorten.

De Essenza Bench van Arco is verkrijgbaar in vier afmetingen.

  • 100 x 40 x 45 cm
  • 150 x 40 x 45 cm
  • 180 x 40 x 45 cm
  • 220 x 40 x 45 cm

Artikelnummer285612
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Wim van Ast

Wim van Ast

Wim van Ast is een Nederlandse ontwerper. Zijn ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig maar zitten vol techniek. Na vele jaren blijven zijn ontwerpen nog steeds klassiekers. De uitgangspunten van Van Ast in zijn ontwerpen zijn sober, logisch en minder is meer. Dit maakt zijn ontwerpen tijdloos en ze blijven zo.

^