B&B Italia Bull eetkamerbank

Maak uw eetkamer compleet met deze mooie Bull eetkamerbank van B&B Italia

  • In twee formaten leverbaar
  • Vervaardigd uit eikenhout in 4 verschillende afwerkingen
  • Er is ook een Bull tafel verkrijgbaar
  • Neem vrijblijvend contact op voor meer info

€ 1.949,00
Vanaf € 1.949,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Bull eetkamerbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Naoto Fukasawa

Maak uw eethoek helemaal compleet met deze mooie Bull bench van B&B Italia, te combineren met de gelijknamige tafel of met vele andere modellen door de veelzijdigheid!

Bull eetbank van B&B Italia

Deze mooie eetkamerbank, verkrijgbaar in twee afmetingen, voor 2 of 3 personen, is gemaakt van eikenhout. U heeft de keuze uit: licht, grijs, zwart of gerookt eiken. Daarnaast is de bank voorzien van ronde zitkussen, die verkrijgbaar zijn in diverser stof- en leersoorten! Benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u vrijblijvend een prijs? Neem contact met ons op!

Artikelnummer313247
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^