COR Bridge bank

De Bridge is meer dan een bankje!

  • Perfect voor aan de werk- of eettafel
  • Gestoffeerde bank, uitvoerbaar in alle stof- en lederen van COR
  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar

€ 2.003,00
Vanaf € 2.003,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Bridge bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Uwe Fischer

Een bank die een toonbeeld is van het merk COR. Comfort en het gebruik van prachtige bekleding. De Bridge is een interpretatie van de klassieke lattenbank en dit is terug te zien aan de lijnen in de bekleding. De eenvoudige langwerpige vorm, het duidelijke lijnenspel en de eenvoudige materialen vormen samen de lichte uitstraling en het geweldige zitcomfort. Dit allemaal zonder arm- en rugleuningen.

Bridge is ideaal voor op kantoor en komt in verschillende afmetingen. Een dynamische werkruimte is waar deze bank volledig tot zijn recht komt, maar natuurlijk is hij ook perfect voor aan de eettafel. Stel de Bridge naar wens samen met uw favoriete stof- of leder!

Artikelnummer325719
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

Uwe Fischer

Uwe Fischer

Uwe Fischer studeerde design aan de Academie voor Design in Offenbach. In 1985 richtte hij Ginbande Design op, een aantal jaar later open hij zijn ontwerpbureau in Frankfurt. Hier ontwerpt hij producten voor verschillende merken waaronder tafels voor B&B Italia en verschillende meubels voor COR.

^