Pilat&Pilat Dorus bank

De Dorus bank is perfect te combineren met de Dorus tafel van Pilat&Pilat door het strakke design

  • De bank heeft een ingetogen en tijdloos design
  • De zichtbare en verfijnde vertanding van de delen zorgt voor de typische uitstraling
  • Door de ruime keuze in afmetingen en afwerkingen is de bank naar wens samen te stellen

€ 0,00
Vanaf € 2.503,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Dorus bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Dorus bank van Pilat&Pilat wordt gekenmerkt door het ingetogen en tijdloze design. De bank heeft een authentieke Pilat&Pilat uitstraling door de zichtbare en verfijnde vertanding van de delen. Deze delen bestaan uit hout en hebben een dikte van 4 cm. Door het eenvoudige maar eveneens strakke design is de Dorus bank geschikt voor ieder interieur. De Dorus bestaat naast deze bank ook uit een tafel, deze twee meubelen zijn perfect te combineren. De tafel is leverbaar in eiken, licht eiken, gerookt eiken en walnoot. De afwerkingsmogelijkheden hiervan zijn zeep, olie, lak, beitslak en kleurlak.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

160 x 42 x 45

180 x 42 x 45

200 x 42 x 45

220 x 42 x 45

240 x 42 x 45

Artikelnummer325112
Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

De meubelen van het Friese Pilat&Pilat zijn stoer en duurzaam, met een warm, rijk en vertrouwd uiterlijk. De vertrouwdheid van de Pilat&Pilat meubelen zitten diep opgesloten in de robuuste ontwerpen. Alle meubelen zijn tijdloos en gemaakt volgens de traditie van houtbewerking. De afwerking en de materialen zijn rijk.

^