Pilat&Pilat Wybe bank

Een prachtstuk in jouw eetkamer: de Wybe bank van Pilat&Pilat!

  • Massief houten tafel in iepen, licht iepen of walnoot
  • Zitting gestoffeerd in schapen- of runderleer
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Past in vrijwel ieder interieur!

€ 0,00
Vanaf € 2.703,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pilat&Pilat Wybe bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Gjalt Pilat, 2017

De Pilat & Pilat Wybe eetkamerbank is een eenvoudig vormgegeven bank van massief hout. De bank past perfect bij de Wybe eetkamertafel, maar laat zich ook prima passend plaatsen aan iedere andere Pilat tafel. De zitting is gestoffeerd in schapen- of runderleer en in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook heb je keuze uit diverse afkwerkingsmogelijkheden zoals in stalenkist; zeep, olie of beits-lak. Het stiksel is in zwart, bruin of zandkleur verkrijgbaar.

Afmetingen:

200 t/m 280 x 61,5 x 79 (LxBxH)

Artikelnummer325156
^