HACKNEY ARMSTOEL

Over HACKNEY ARMSTOEL
De Hackney fauteuil voelt meteen als een loungechair die speciaal voor u gemaakt is. Met zijn diepe zit en lekkere schuimkussens voelt u zich er in een handomdraai helemaal in thuis.
Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

1.369,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HACKNEY ARMSTOEL

Hackney fauteil, ontwerp van Sebastian Wrong voor HAY.

De Hackney fauteuil van Wrong for Hay. Wrong for Hay is een samenwerkingsverband tussen Deens designhuis Hay en de Londense ontwerper Sebastian Wrong. Deze Hackney fauteuil is een mooie compagnon van de Hackney banken. Met een speciaal oog voor optimaal comfort, verhouding en flexibiliteit.

De Hackney fauteuil voelt meteen als een loungechair die speciaal voor u gemaakt is. Met zijn diepe zit en lekkere schuimkussens voelt u zich er in een handomdraai helemaal in thuis. De hackney fauteuils zijn bovendien verkrijgbaar in tal van kleuren zodat u hem kunt aanpassen aan uw smaak en inrichting.

Kies uw favoriete stof uit de Kvadrat stoffencollectie en stel uw Hackney fauteuil helemaal naar uw wens samen. De Kvadrat stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam. De uistraling van deze stoffen op de Hackney fauteuil geven uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling.

Afmetingen Hackney fauteuil:
B 90 cm x D 90 cm x H 75 cm (zithoogte 47 cm)

Eigenschappen

Artikelnaam HACKNEY ARMSTOEL
Artikelnummer 263667
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+