Cassina 552 Floe Insel hocker

Een echte eye-catcher: Cassina 552 Floe Insel hocker!

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Prachtig in combinatie met de gelijknamige bank
  • Ontworpen door Patricia Urquiola

€ 0,00
Vanaf € 2.262,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 552 Floe Insel hocker
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Patricia Urquiola

De 552 Floe Insel hocker is onderdeel van een bijzonder bankensysteem. Urquiola liet zich inspireren door ijsbergen die gewichtloos op het water drijven. Een zachte massa die uit verschillende geometrische vormen bestaat. De serie bestaat uit een loungebank, hoekbank en een hocker.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer331380
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^