Cassina Modular Imagination

De Cassina Modular Imagination is een veelzijdig meubel voor in jouw interieur!

  • Te gebruiken als kruk, bijzettafel of hocker
  • Een echte eye-catcher
  • Structuur van gerecycled hout
  • Gevuld met polyurethaan
  • Verkrijgbaar in twee afmetingen

€ 0,00
Vanaf € 1.315,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina Modular Imagination
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Virgil Abloh en Cassina hebben samen een project ontworpen dat de mogelijkheden van modulariteit in hedendaags interieurontwerp verkent. Het project bestaat uit blokken in twee formaten die individueel kunnen worden gebruikt of gecombineerd kunnen worden om verschillende designaccesoires te creëren, variërend van zitplaatsen tot tafelbladen, poefs, banken en salontafels.

Dit project combineert de inspiratie en originaliteit van Virgil van Abloh met de kwaliteit en productie-expertise van Cassina. Het haalt inspiratie uit de ontwerpwaarden van bekende meesters zoals Le Corbusier, terwijl het ook aandacht besteedt aan belangrijke hedendaagse ontwerpthema's zoals duurzaamheid. Dankzij het werk van Cassina LAB kunnen de componenten van het product eenvoudig worden gedemonteerd aan het einde van hun levenscyclus, wat bijdraagt aaan de duurzaamheid van het ontwerp.

De Modular Imagination heeft een structuur van gerecycled hout. De vulling is polyurethaan met een percentage polyolen afkomstig van biologische bronnen met een organisch percentage, gecoat met geverfd elastomeer. De voeten zijn van rubber.

Afmetingen:

45 x 45

78 x 45

Artikelnummer338220
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^