Artifort Mare Loose bank

De Artifort Mare bank een tijdloos ontwerp

  • Vele mogelijkheden qua afwerking en afmetingen
  • Informeer naar onze scherpe prijs
  • Gratis thuisbezorgd

€ 0,00
Vanaf € 3.196,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Mare Loose bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De rechte lijnen en kleine details maken de Artifort Mare tijdloos. De bank is te herkennen door de inkeping in het midden van de zitting en het fijngebouwde onderstel. De bank voelt hierdoor subtiel en ruimtelijk, met name in een open ruimte. De Mare bank met losse rugkussens heeft een groot aanbod in mogelijkheden qua uitvoering en afwerking. Het belangrijkste blijft toch het juiste comfort te bieden. Door de losse rugkussens krijgt de bank een zachte en bescheiden uitstraling. Het idee achter de Mare bank is het zelf kunnen samenstellen van de bank. De basis is strak en recht maar, naar eigen aanvulling is de bank uit te breiden.

Artikelnummer324875
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^