COR Jalis21 bank

Elegante contouren en een fantastisch comfort - dat is de Jalis21 bank!

  • Veelzijdige modulaire bank
  • In vele stof- en ledersoorten uitvoerbaar
  • Een zacht en uitnodigend uiterlijk in een modern jasje

€ 5.608,00
Vanaf € 5.608,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Jalis21 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers: Jehs & Laub

Tijdloze en hedendaagse contouren, geweldig zitcomfort. Dat is de Jalis21 bank van COR. Jalis is een woord uit Oosterse culturen dat staat voor gastvrijheid en ontspanning met famillie of vrienden. De rondingen van deze modulaire bank nodigt men uit om plaats te nemen en geeft de Jalis21 een zacht uiterlijk. Volgens het ontwerperduo Jehs & Laub geeft deze bank altijd de impressie van een paar losse kussens die samen liggen.

De sierlijke naad accentueerd de rondingen van de Jalis21. Ze voegen toe aan de complete look van de bank, met een egale kleur of in een bijzonder contrast van de bank.

De Jalis21 - de zachte bank met veel mogelijkheden

De bank is verkrijgbaar in diverse losse modulen in een breed aanbod van verschillende afmetingen en functies. De bank is verkrijgbaar in vele prachtige stof- en ledersoorten. De naad kan uitgevoerd worden in dezelfde kleur als de gekozen bekleding of in een contrasterende kleur.

De Jalis21 biedt vele mogelijkheden qua opstellingen en kleur. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige bank? Raadpleeg de factsheet en vraag een offerte aan.

Artikelnummer325500
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^