de Sede DS-22 bank

Een strakke bank die prachtig in moderne interieurs staat; de DS-22 van de Sede!

  • Pure ontspanning!
  • Individuele rangschikking met het modulaire elementensysteem
  • Perfect te combineren met de bijzettafels van de DS-22 familie
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan

€ 10.965,00
Vanaf € 10.965,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-22 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-22 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De DS-22 bank van de Sede combineert op prachtige wijze nonchalance met elegantie. De bank is dankzij het elementensysteem geheel naar jouw wens samen te stellen. Wil je een royale hoekbank of juist een knusse 2-zitsbank? De mogelijkheden zijn eindeloos! De DS-22 bank is vervolgens ook modulair te bekleden. Hierdoor kun je de bank écht geheel op jouw interieur afstemmen!

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer285599
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^