de Sede DS-4 bank

De DS-4: Een prachtig, tijdloos model!

  • Een mooie combinatie van stijl en comfort
  • Een verhoogde rugleuning voor extra luxe
  • Tot in de puntjes geperfectioneerd door Antonella Scarpitta!

€ 7.125,00
Vanaf € 7.125,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-4 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

de Sede DS-4 bank, ontworpen door: Tot in de puntjes geperfectioneerd door Antonella Scarpitta!

de Sede heeft een ruim assortiment bankstellen. Deze bankstellen zijn ontworpen door de topdesigners van de Sede. Het bankstel DS 4 van de Sede is in veel verschillende stof- en/of ledersoorten leverbaar. Tevens kun je kiezen voor een rechte bank of juist een hoek opstelling voor de DS-4!

Artikelnummer275468
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

Antonella Scarpitta

Antonella Scarpitta

Al meer dan 30 jaar werkt Antonella Scarpitta als interieurarchitect en ontwerper. In deze tijd heeft ze haar eigen studio opgericht en houdt ze zich onder andere bezig met industrieel ontwerp, interieurontwerp, textielonderwerp en grafische vormgeving voor belangrijke designmerken zoals de Sede.

^