de Sede DS-748 bank

Lijk te zweven op de mooie DS-748 bank van de Sede!

  • Rijkgevulde kussens en armleuningen zorgen voor een ongekend comfort
  • Vekrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen
  • Kies uit leer & stof
  • Informeer naar de mogelijkheden & vraag een offerte aan!

€ 6.305,00
Vanaf € 6.305,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-748 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer de Sede Design-Team

Wil je thuis dat gevoel van zweven ervaren? Dat kan met de DS-748 bank van de Sede!

Het zwevende comfort van de DS-748 bank

De aanwezige en rijkgevulde zit- en rugkussens geven de DS-748 bank een bijzondere uitstraling, de grove armleuningen zorgen voor perfecte ontspanning voor schouders en armen, terwijl het insteekkussen bijdraagt aan extra comfort. De plooien die zichtbaar zijn op de zitvlakken zijn kenmerkend voor DS-748, net als de verfijnde slede poten waardoor de bank in de ruimte lijkt te zweven.

De Sede & Berden

Voor meer informatie over deze bank of over andere modellen van de Sede ben je van harte welkom in een van onze vestigingen. Of vraag online meer informatie en een offerte aan. Wij helpen je graag en vrijblijvend!

Artikelnummer320849
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^