Flexform Soft Dream (Large) bank

De Flexform Soft Dream bank komt zijn naam helemaal ten goede door zijn heerlijke zit waar je op weg droomt!

  • Lijk te zweven op de Soft Dream door de tengere pootjes
  • Nu ook de Large variant, die een extra diepe zit heeft
  • Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen

€ 11.239,00
Vanaf € 11.239,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Soft Dream (Large) bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Soft Dream (Large) bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Antonio Citterio

Een bijzondere bank met een indrukwekkende design én niet te vergeten een hemels zitgevoel; dat is de Soft Dream bank van Flexform, ontworpen door één van de meest toonaangevende designers.

Flexform Soft Dream bank

Maak kennis met de Soft Dream bank van Flexform. De Soft Dream is uitgevoerd met een frame in metaal, bekleed met polyurethaan matras. De dikke kussens van de zitting waar je heerlijk op kunt wegdromen lijken te zweven door de tengere pootjes waarop de bank leunt.

De verschillende uitvoeringen

Deze veelzijdige Soft Dream bank is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan een 2-zitbank, maar ook aan een dormeuse of vlakke bank zonder leuningen. Daarmee creëer je een luchtige zithoek. Tevens kun je kiezen voor de Soft Dream Large uitvoering. Deze heeft een extra diepe zit van 110 cm in plaats van 94 cm. De Flexform Soft Dream kan uitgevoerd worden in diverse stof- of leersoorten. Bovendien kun je kiezen voor bijpassende Soft Dream kussens tegen meerprijs.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die de Soft Dream bank biedt.

Artikelnummer274325
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^