Hay Pandarine bank

De HAY Pandarine is een luxe en multifunctionele bank!

  • Comfortabele zachte zitting
  • Omklapbare rug- en armleuningen
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

€ 3.849,00
Vanaf € 3.849,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Hay Pandarine bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Hay Pandarine bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De HAY Pandarine bank combineert het luxeuze comfort van een bed met een multifunctionele modulaire bank in een elegant design. De rugleuningen en armleuningen kunnen omgeklapt worden, zodat de bank ook als bed gebruikt kan worden. De bank kan met twee verschillende uitvoeringen armleuningen besteld worden: met klassieke cilindrische armleuningen of moderne aflopende armleuningen. De Pandarine bank is dus ideaal voor verschillende doeleinden, van een avondje TV kijken tot uw vrienden laten logeren.

De Pandarine is verkrijgbaar met stalen of houten poten in verschillende afwerkingen. De poten kunnen afgedekt worden met de sokjes, die in dezelfde kleur als uw bekleding erbij wordt geleverd.

Deze mooie bank is verkrijgbaar in twee- of driezitsbank, chaise longue en een hoekbank opstelling. Bent u geïnteresseerd in een van de andere uitvoeringen? Vraag snel een offerte aan voor de overige opties.

Artikelnummer323658
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

Inga Sempé

Inga Sempé

Inga Sempé is een Franse ontwerpster, wonend en werkend in Parijs. In haar ontwerpen staat het dagelijks gebruik van meubelen centraal en ze zoekt dan ook naar materialen die voldoen aan de behoefte van een dagelijkse functie. Haar werk omvat onder andere meubels en woonaccessoires voor designmerken Ligne Roset, Magis en HAY.

^