Jori Longueville Landscape bank

De Jori Longueville Landscape is een compacte bank met een uitnodigende uitstraling

  • Elegante bank met een strak design
  • Lage rug- en armleuningen en een rank onderstel
  • Zacht, strak lijnenspel en prachtige accentbiezen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 5.008,00
Vanaf € 5.008,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jori Longueville Landscape bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Jori Longueville Landscape bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Verhaert New Products & Services, 2018

De Jori Longueville Landscape bank kenmerkt zich door een compacte en gezellige uitstraling. De Longueville Landscape is een vernieuwde versie van de succesvolle Longueville sofa. De bank kenmerkt zich door een zacht, strak lijnenspel en prachtige accentbiezen. De ranke hoekpoten zijn opvallend sierlijk en geven het bankstel een verfijnde allure. De Jori Longueville Landscape bank past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

De bank Longueville Landscape zelf samenstellen


De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. De Longueville Landscape is leverbaar als losse bank in diverse maten of als een set van combinatiemodellen. Combineer de bank met de bijpassende poef voor een mooi geheel.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Jori Longueville Landscape bank samen te stellen!

Artikelnummer296086
JORI

JORI

JORI is in 1963 opgericht met een duidelijke missie; Het perfecte zitcomfort bieden. JORI heeft duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gehad staan en tot op de dag van vandaag wordt dit nageleefd. In de afgelopen vijf decennia is JORI uitgegroeid tot een internationaal merk met tijdloos zitcomfort, trouw zwerend aan vakmanschap.

^