Leolux Flint bank

De Leolux Flint bank heeft een vriendelijke, uitnodigende uitstraling!

  • Bank is voorzien van ronde vormen en grote losse zitkussens
  • De bank is geheel naar wens samen te stellen
  • De siernaden kunt u uitvoeren in een afwijkende kleur
  • Past door het eenvoudige design in vrijwel iedere interieurstijl

€ 3.195,00
Vanaf € 3.195,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Flint bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Beck Design, 2019

De Leolux Flint kenmerkt zich door organische vormen en grote losse zitkussens die de bank een vriendelijke uitstraling geven. Het Flint programma bestaat uit verschillende formaten banken, divans, aanbouw-elementen en een poef waardoor u de bank geheel op uw interieur kunt afstemmen.

De bank Flint zelf samenstellen
De bank is uit te voeren in stof en leder, en in diverse kleuren. De siernaden kunt u extra laten opvallen door ze in een afwijkende kleur uit te voeren. Daarnaast heeft u de keuze uit de aluminium poten Fino of Titan, uit te voeren in diverse Epoxykleuren. Voor grote gebruikers kan de bank uitgevoerd worden met hogere poten.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Leolux Flint bank samen te stellen!

Artikelnummer305687
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Beck Design

Beck Design

Beck Design is een studio die meubels en kunstvoorwerpen ontwerpt. De belangrijkste focus ligt in de voortdurende en intensieve samenwerking met de meubelfabrikanten. Met technische competenties, de passie voor design en veel inlevingsvermogen worden er innovatieve meubels ontwikkelt. Beck Design ontwerpt onder andere voor Rolf Benz.

^