Linteloo Arp bank

De Linteloo Arp is een modern bankenprogramma dat bestaat uit een modulair elementensysteem

  • Eigentijdse bank met een elegante uitstraling
  • Voorzien van zachte, ronde vormen
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 4.629,00
Vanaf € 4.629,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Arp bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Sebastian Herkner, 2018

De Linteloo Arp is een modern bankenprogramma dat bestaat uit een modulair elementensysteem. Hierdoor kunt u de bank geheel op uw smaak en interieur afstemmen. De moderne Arp bank bestaat uit zachte, ronde zitelementen. De ronding is geïnspireerd op de Sculpture des Silence van Hans Jean Arp. De Linteloo Arp bank past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

De bank Arp zelf samenstellen
De bank is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Daarnaast kunt u de bank bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. Optioneel verkrijgbaar met bijpassende fauteuil of tafeltje.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Linteloo Arp bank samen te stellen!

Artikelnummer298838
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^