Montèl Dali hoekbank

Een modulaire bank die je naar eigen wens kunt samenstellen: De Dali bank van Montèl!

  • Losse opklopbare rugkussens
  • >Een zee van ruimte
  • Voorzien van rechte zwarte metalen pootjes van 18 cm hoog

€ 2.149,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Dali hoekbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Dali hoekbank van Montel is een stijvol en comfortabel meubelstak dat elke woonkamer een vleugje luxe geeft.

De bank is gevuld met comfortabel schuim voor optimaal zitcomfort. De Dali bank is modulair en kan worden aangepast aan verschillende woonruimtes.

Beschikbaar in diverse stoffen en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste past in jouw interieur!

De aangegeven verkoopprijs is het model op de afbeeldingen, wil je een andere variant en/of kleur? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer338856
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^