Montèl Fresh bank

De frisse Montèl Fresh bank!

  • Modern design van Montèl
  • Standaard uitgevoerd in stof Leaf Eucalyptus
  • Stel de Fresh geheel naar wens samen!

€ 3.649,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Fresh bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Fresh bank heeft een stijlvolle uitstraling en een prachtig geometrisch lijnenspel. Het hoge onderstel voegt toe aan het geheel en de gedetailleerde bies is de finishing touch voor deze bank. Het is mogelijk om deze bank naar wens samen te stellen in uw favoriete stof of lederen bekleding. Daarbij kan er ook gekozen worden uit diverse kleuren voor de bies. Qua opstellingen is de keus groots. Van 2-zitsbank tot 4-zitsbank, het is allemaal mogelijk. Heeft u liever een hoekbank of een u-bank? Het is mogelijk om deze met losse modules samen te stellen, of kies uit een van de vaste opstellingen. Stel de Fresh bank geheel naar wens samen!

Uitvoering:
251 x 83 x 351 cm
Bekleding: Stof Leaf Eucalyptus Bies Challenger 162 Forrest
Onderstel: Zwart/metaal

Artikelnummer326644
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^