Montèl Highway hoekbank

Opvallend strak en comfortabel: de Highway hoekbank van Montèl

  • Modern design
  • Riante hoekbank
  • Uitvoering: stof Alpine 65 Grey
€ 1.999,00 € 2.799,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Highway hoekbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Op de Montèl Highway kun je met veel mensen plaats nemen - of neem in je eentje plaats op deze riante bank en geniet van het heerlijke zitcomfort. De bank heeft een extra diepe zit. Ondanks zijn grote formaat heeft de bank een luchtig uiterlijk, dit dankzij de hoge sledepoten.

Uitvoering:
380 x 84 x 238
Stof Alpine 65 Grey

Artikelnummer332112
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^