Montèl Landscape bank

Prachtige modulaire bank: De Landscape van Montèl!

  • In- en opklapbare rugleuningen
  • Tegen meerprijs een extra diep loungedeel
  • Naar eigen wens samen te stellen

€ 2.699,10 € 2.999,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Landscape bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Banken 10-daagse

Bij Montèl krijg je nu 10 dagen lang 10% korting op de hele collectie!* Daarnaast geeft Montèl iedere dag een gratis bank weg!*

Klik hier voor de actievoorwaarden

Een opvallend en stijvol meubelstuk dat de perfecte combinatie biedt van comfort, functionaliteit en esthetiek. Ontworpen met het oof op modern design en biedt een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Het unieke kenmerk van de Landscape bank is de veelzijdigheid. Het is mogelijk om de kleur en stof van de bank aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Dankzij de modulaire constructie kan de bank worden geconfigureerd in verschillende opstellingen.

Met zijn eigentijdse uitstraling, aanpasbare configuraties en kwaliteit is de Lanscape bank van Montel een prachtige keuze voor liefhebbers van modern design.

De aangegeven verkoopprijs is de variant van de getoonde afbeeldingen. Wil je graag een andere variant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer338852
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^