Montèl Landscape bank

Prachtige modulaire bank: De Landscape van Montèl!

Let op de prijs is van de opstelling op de afbeelding zonder tussenhocker in het midden.

  • In- en opklapbare rugleuningen
  • Tegen meerprijs een extra diep loungedeel
  • Naar eigen wens samen te stellen

€ 3.099,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Landscape bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montèl Landscape bank

Montèl | Spring Deals

Bij Montèl scoor je tijdens de Spring Deals altijd een Montèl met korting. Van woensdag 3 april t/m zondag 28 april 2024 profiteer je van deze actie. Bekijk de verschillende staffels bij de actievoorwaarden.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Een opvallend en stijvol meubelstuk dat de perfecte combinatie biedt van comfort, functionaliteit en esthetiek. Ontworpen met het oof op modern design en biedt een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Het unieke kenmerk van de Landscape bank is de veelzijdigheid. Het is mogelijk om de kleur en stof van de bank aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Dankzij de modulaire constructie kan de bank worden geconfigureerd in verschillende opstellingen.

Met zijn eigentijdse uitstraling, aanpasbare configuraties en kwaliteit is de Lanscape bank van Montel een prachtige keuze voor liefhebbers van modern design.

De aangegeven verkoopprijs is de variant van de getoonde afbeeldingen. Wil je graag een andere variant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer338852
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^