Montèl Phillipe bank

De Phillipe bank heeft een prachtig modern design!

  • Veelzijdig bankstel
  • Standaard uitgevoerd in stof Suez Naturel
  • Stel naar wens samen

€ 1.699,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Phillipe bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Montèl Phillipe bank

Montèl | Spring Deals

Bij Montèl scoor je tijdens de Spring Deals altijd een Montèl met korting. Van woensdag 3 april t/m zondag 28 april 2024 profiteer je van deze actie. Bekijk de verschillende staffels bij de actievoorwaarden.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Phillipe bank van Montèl heeft een stijlvol en chique design. Deze comfortabele bank wordt gekenmerkt door het bijzondere lijnenspel en het hoge onderstel. De slanke metalen poten staan in een bijzonder contrast met de robuuste bank. Phillipe is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Van 2-zitsbank tot 3-zitsbank en losse elementen. Stel de bank geheel naar wens samen in uw favoriete stoffen of lederen bekleding.

Uitvoering:
Bekleding: Stof Suez Naturel
Onderstel: Zwart/metaal

Artikelnummer326720
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^