Montèl Star bank

De Star bank van Montèl heeft een bijzonder modern ontwerp!

  • Bank met afgeronde kussens
  • In diverse afmetingen en modulen verkrijgbaar
  • Standaard uitgevoerd in stof Arnage Dark Grey

€ 2.199,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Star bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Star bank van Montèl heeft een bijzonder design! De bolle kussens zitten en liggen fantastisch. Kom languit op deze bank liggen of geniet van een avondje met familie of vrienden; deze modulaire bank kan groots worden opgesteld. De bank komt als 2-, 2,5- en 3-zitsbank en is in diverse losse modules verkrijgbaar. Stel de Star samen met uw favoriete stof- of ledersoort.

Uitvoering:
351 x 82 x 197 cm
Bekleding: Arnage kleur 95 Dark Grey
Onderstel: Zwart/Metaal

Artikelnummer326277
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^