Montèl Tosca bank

Leun achterover op de Tosca bank!

  • Modern design van Montèl
  • Met opvallende hoofdsteunen
  • Standaard uitgevoerd in stof Suez Turtle en hoofdsteunen in Challenger Forest
  • Volledig naar wens samen te stellen!

€ 2.789,10 € 3.099,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Tosca bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Banken 10-daagse

Bij Montèl krijg je nu 10 dagen lang 10% korting op de hele collectie!* Daarnaast geeft Montèl iedere dag een gratis bank weg!*

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Tosca bank heeft een eigentijds design. Bijzonder aan dit bankstel is dat deze is voorzien van verstelbare hoofdsteunen. De bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen en losse modules. Het is zelfs mogelijk om de bank met een uitklapbare zitting te leveren. Zo kunt u heerlijk achterover leunen op deze bank. De bank is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten. De Tosca heeft dus een breed scala aan opties, waardoor u de bank geheel naar wens kunt samenstellen!

Uitvoering:
264 x 82 x 250 cm
Bekleding: Stof Suez 88 Turtle en hoofdsteun Challenger 162 forest
Onderstel: Zwart/metaal

Artikelnummer326689
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^