Montèl Trial Plus bank

De Trial bank van Montèl heeft een strak en minimalistisch design!

  • Prachtige designbank
  • Standaard uitgevoerd in leder Whale
  • Stel naar wens samen

€ 2.179,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Trial Plus bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Trial Plus bank van Montèl heeft een modern en minimalistisch design. Deze bank is verkrijgbaar in diverse formaten en opstellingen. Zo is het mogelijk om Trial te leveren als 2-, 2,5 en 3-zitsbank of als compositie met losse elementen. Het tijdloze ontwerp staat geweldig in de vele bekledingsmogelijkheden in stof- en leder. Stel uw ideale Trial bank samen!

Uitvoering:
210 x 87 x 84 cm
Bekleding: Leder 902 Whale
Onderstel: Metaal/Chroom

Artikelnummer326531
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^