Montèl Viano bank

Banktopper Viano van Montèl voegt een warme sfeer toe aan uw interieur!

  • Stijlvolle bank met een moderne vormgeving
  • Standaard uitgevoerd in stof Cosmo 121 Silver
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 1.599,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Viano bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Montèl Viano bank heeft een modern design met een prachtig lijnenspel. De rechte lijnen creëren een rustige sfeer in uw interieur.

Deze modulaire bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan naar wens samengesteld worden. Ook is het mogelijk om de Viano als 2-, 2,5- of 3-zitsbank te leveren. Combineer deze bank met de bijpassende fauteuil voor een compleet effect!

Uitvoering:
273 x 82 x 266 cm en Hoek met eiland 97 x 1226 cm
Bekleding: Cosmo 121 Silver
Onderstel: Zwart/Metaal

Artikelnummer326279
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^