Montis Axel bank

Geniet van prachtig design en heerlijk zitcomfort met de Montis Axel bank!

  • De royale kussens bieden een uniek comfort
  • De stoere uitstraling typeert de Montis Axel bank
  • Verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen, stof- of leersoorten en afwerkingen

€ 3.319,00
Vanaf € 3.319,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Axel bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Montis Axel, ook wel de bestseller van Montis, is een prachtig bankstel met zijn zeer uitnodigende en aantrekkelijke look. De kubistische vormgeving en fijne belijning stralen de comfort uit die de Montis Axel daadwerkelijk heeft. Het ontwerp van de bank is krachtig door zijn eenvoud. Bovendien zijn de royale kussens vervaardigd uit de beste materialen, waarbij de kussens een zachtere (standaard) en hardere variant kennen. De Axel heeft een redelijk hoge zithoogte, waardoor je er gemakkelijk uit opstaat.

De Montis Axel als kleine 2-zits of royale hoekbank

De Axel bank is helemaal naar wens samen te stellen. Kies uit de vele verschillende elementen, materialen, maten en kleuren. Zo komt de Axel prachtig tot zijn recht ook in jouw interieur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel dan jouw vraag in een offerte.

Artikelnummer279569
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^