Pode Turia bank

De Pode Turia bank is de Valenciaanse visie op comfort

  • Modern design
  • Rondingen die comfortabel oogt & zit
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen

€ 2.425,00
Vanaf € 2.425,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Turia bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: studio Yonoh

De Pode Turia is een moderne en comfortabele bank. De bank is voortgekomen uit de Valenciaanse visie op comfort en heeft haar naam ook te danken aan de rivier die door de stad stroomt. Het ontwerp laat zich kenmerken door een combinatie van ronde vormen en strakke lijnen.

De bank is leverbaar als loveseat, 2,5-zits, 3-zits en 3,5 zits. Ook is de bank verkrijgbaar in verschillende losse elementen, zodat u de perfecte hoekopstelling kunt maken. De chaise longue en poef maken het een mooi geheel.

Artikelnummer323625
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

Yonoh

Yonoh

Yonoh is een creatieve studio opgericht door Clara del Portillo en Alex Selma. Kenmerkend zijn de eenvoudige en functionele ontwerpen. De ontwerpen hebben veel weg van een Scandinavisch karakter; warmte, functionaliteit en een verfijnd ontwerp en tegelijkertijd van een mediterrane stijl; minutieuze details, kleur en vindingrijkheid.

^