Zanotta Pianoalto bank

Een prachtig modulair elementensysteem: De Pianoalto bank van Zanotta!

  • Een gezellige en intieme dimensie
  • Diverse mogelijkheden voor zowel stoffering als onderstel
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 7.290,00
Vanaf € 7.290,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Zanotta Pianoalto bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Zanotta Pianoalto bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Pianoalto bank van Zanotta, ontworpen door Ludovica & Roberto Palomba

De basis van dit project was een matieraalstudie en onderzoek naar textiel. Uiteindelijk hebben ze zich laten inspireren door doeken, geweven katoen en grove stoffen, met als eindrestultaat dit prachtige design waarbij de keuze oneindig is. Met het modulaire elementensysteem bepaal je zelf hoe jouw droombank eruit komt te zien. De 100% pure ganzenveren zorgen voor het ultieme comfort van de Pianoalto bank.

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Artikelnummer330876
Zanotta

Zanotta

Zanotta, opgericht in 1954, is in de wereld van Italiaans design één van de meest toonaangevende merken. Oprichter Aurelio Zanotta heeft door zijn inzicht en wonderbaarlijke ondernemerschap van het bedrijf vanaf de jaren '60 naam gemaakt. In een kort tijdsbestek groeide Zanotta uit tot een toonaangevend Italiaans design merk.

^