de Sede DS-531 bank

De DS-531 bank van de Sede een echte schoonheid door zijn eenvoud

  • Een comfortabele bank dankzij zijn lage zitpositie
  • De zachte kussens met duidelijk stiksel zijn verkrijgbaar in diverse bekledingen
  • Rustend op een mooie houten steunbasis
  • Wil je meer informatie of een offerte? Neem contact op

€ 5.780,00
Vanaf € 5.780,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-531 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer de Sede Design-Team

Met de prachtige DS-531 bank van de Sede wordt ontspannen kinderspel.

Een ontspannende ervaring met de DS-531 bank

Wie plaatsneemt in een zitmeubel uit de DS-531-serie van de Sede, wilt niet meer opstaan dankzij de verlaagde zitpositie die zorgt voor een comfortabele en echt ontspannen ervaring. Het leren gestikte design voelt bovendien heel uitnodigend. De comstructie van het frame samen met de houten steunbasis voor de zitkussens zijn de eenvoudige structurele elementen van dit zitprogramma. Verkrijgbaar als bank in diverse afmetingen en als fauteuil, optioneel voorzien van hoofdsteun en krukje.

De Sede & Berden Wonen

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van de DS-531 of wens je een scherpe offerte? Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact op met onze adviseurs.

Artikelnummer320949
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^