Topform Thalia 3 zitsbank

Geniet van het comfort van de Thalia 3 zitsbank van Topform!

  • Voorzien van duurzame romp
  • Urenlang gebruik zonder doorzakking
  • Gevuld met koudschuim
  • Vulling is afgedekt met dacron vlies

€ 2.099,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Topform Thalia 3 zitsbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Topform Thalia 3 zitsbank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Met de Thalia bank heb je lang plezier. De massief beuken regels en meubelplaat zijden vormen een stevige duurzame romp.

De zitting is voorzien van een stalen nosag-ondervering, met een beschermende viltlaag voor extra zachtheid. Dit zorgt voor een veerkrachtige en ondersteunende zitervaring, waardoor je urenlang kunt ontspannen zonder last te krijgen van doorzakken.

De rugleuning is gevuld met koudschuim met een dichtheid van 30 kg/m3, afgedekt met dacron vlies voor een heerlijk zachte rugsteun. De zitting maakt gebruik van Lastilux koudschuim met een indrukwekkende dichtheid van 50 kg/m3, ook afgedekt met dacron vlies, wat zorgt voor een ongekend comfortabele zitervaring.

Afmetingen:

B240 X D184 X H76CM

Artikelnummer339878
Topform

Topform

Vakmanschap staat centraal bij Topform. Al meer dan 60 jaar worden de meubels door een groep liefhebbers met veel expertise geproduceerd. De ontwerpen van Topform zijn tijdloos en passen bij de laatste trends, de meubels bewegen mee met de tijd. De collectie van Topform bestaat uit tafels, stoelen, fauteuils, banken en kasten.

^